Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Sokeri 340g1380kcal0g339.7g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 880g1220kcal110g2.6g86.2g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 400g2122kcal0g0g240g0g
Kaurajuoma, GoGreen4000g1600kcal40g240g40g24g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13840g21567kcal565g2984.6g763.6g139g
Valittu annoskoko6920g10783kcal282.5g1492.3g381.8g69.5g
Annoskoko puolitettuna3460g5392kcal141.3g746.2g190.9g34.8g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526