Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen534g176kcal17.6g26.2g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio534g748kcal15g34.7g64.1g0g
Kirjolohifilee 1335g2207kcal223.6g0g146.8g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Tomaattisose tomaattipyree 187g142kcal8.4g24.1g0.4g1.9g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g120g78kcal9g10.8g0.6g0.1g
Vesi2670g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g160g26kcal1.1g4.8g0.2g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g801g481kcal12g104.1g0.8g7.2g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 267g464kcal47g0g30.8g0g
Tilli, tuore 53g16kcal2g0.5g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13856g8818kcal678.4g436g489.2g36g
Valittu annoskoko6928g4409kcal339.2g218g244.6g18g
Annoskoko puolitettuna3464g2205kcal169.6g109g122.3g9g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890