Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g140g56kcal5.3g8.9g0.1g0g
Sokeri 79g321kcal0g79g0g0g
Siirappi, tumma93g298kcal0.1g68.8g0g0g
Neilikka, annos 4g2.3g8.5kcal0.1g1.9g0.1g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen93g670kcal0.9g0.9g74.4g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g279g977kcal9.8g226g2.8g8.4g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7g22kcal0.8g4.2g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g4702kcal34g779.4g155.8g20.8g
Valittu annoskoko693g2351kcal17g389.7g77.9g10.4g
Annoskoko puolitettuna347g1176kcal8.5g194.9g39g5.2g
Arvot/100g100g339kcal2.5g56.2g11.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349