Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 349g191kcal5.5g45.8g0.6g3g
Kananmuna, keitetty 77g110kcal9.6g0.2g7.9g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%70g112kcal1.9g1.9g10.5g0g
Valkosipuli 3.7g4kcal0.3g0.6g0g0.1g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g70g251kcal19.5g1.3g18.1g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g70g70kcal13.3g0.6g1.7g0g
Korppujauho 8.7g32kcal0.9g6.5g0.1g0.5g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen11g75kcal0g0g8.4g0g
Persilja 35g10kcal0.5g0.4g0.1g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1709kcal103g114.6g94.8g12.8g
Valittu annoskoko693g854kcal51.5g57.3g47.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna347g427kcal25.8g28.7g23.7g3.2g
Arvot/100g100g123kcal7.4g8.3g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152576