Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl129g167kcal16.9g0.4g10.7g0g
Sokeri80g323kcal0g79.5g0g0g
Leivinjauhe4.7g8.2kcal0.2g1.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.6g0.7g2.1g
Kuohukerma,valio,2dl98g334kcal2g2.9g34.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki117g66kcal10g5.9g0.2g0g
Sokeri 14g57kcal0g14g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Vadelma 187g77kcal1.9g7.7g1.5g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g2502kcal74.4g314.2g95g18g
Valittu annoskoko693g1251kcal37.2g157.1g47.5g9g
Annoskoko puolitettuna347g626kcal18.6g78.6g23.8g4.5g
Arvot/100g100g181kcal5.4g22.7g6.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281168