Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu87g109kcal9.5g0.3g7.8g0g
Sokeri 123g499kcal0g122.8g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g141g40kcal0.8g8.4g0.3g3.5g
Vehnäjauho puolikarkea 106g363kcal10.8g74.1g1.3g3.7g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen72g521kcal0g0g57.8g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g36g260kcal0.4g0.4g28.9g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g36g90kcal5.1g1.2g7.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g90g362kcal0g90.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.4g5.8kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g4499kcal53.2g598g206.6g14.4g
Valittu annoskoko693g2250kcal26.6g299g103.3g7.2g
Annoskoko puolitettuna347g1125kcal13.3g149.5g51.7g3.6g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=356081