Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 375g237kcal11.2g18g13.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)150g189kcal16.5g0.4g13.5g0g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g135g472kcal4.7g109.2g1.3g4g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Suola, annos 3g5.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g23kcal0g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g2159kcal65.4g270.6g89.6g8g
Valittu annoskoko693g1079kcal32.7g135.3g44.8g4g
Annoskoko puolitettuna347g540kcal16.4g67.7g22.4g2g
Arvot/100g100g156kcal4.7g19.5g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121300