Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa451g77kcal1.8g11.3g2.7g3.2g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%150g376kcal22.5g4.7g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g17g48kcal1.5g2.8g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1042kcal53.6g44.8g73g9g
Valittu annoskoko693g521kcal26.8g22.4g36.5g4.5g
Annoskoko puolitettuna347g261kcal13.4g11.2g18.3g2.3g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175