Raparperipiirakka (karppi)

Voi ja makeutusjauhe sekoitetaan.

Lisätään muna ja vispataan, kunnes vaalenee.

Lisätään keskenään sekoitetut mantelijauhot/leivinjauhe/kookoshiu
taleet.

Sekoitetaan hyvin.

Esipaistetaan 175 asteessa n. 10 min. Lisätään päälle rahka-partaäijäseos (kaakaojauheen voi jättää poiskin) sekä pinnalle raparperejä+makeutusta oman maun mukaan (alunperäinen ohje oli tehty omenasta).

Paistetaan vielä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g105g632kcal22.1g6.9g56.8g0g
Kookoshiutale 35g232kcal2.9g2.2g22.6g5.7g
Kananmuna kuoreton 53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)132g947kcal0.1g0.1g105.3g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g88g51kcal7.9g4.4g0.2g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)88g110kcal2.9g3.2g8.8g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g26g100kcal0.4g24.7g0g0g
Leivinjauhe 4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Raparperi 158g53kcal1.1g8.7g0.2g2.2g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten4.4g15kcal1g2g0.9g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g4444kcal90.4g108.2g400.4g16.8g
Valittu annoskoko693g2222kcal45.2g54.1g200.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna347g1111kcal22.6g27.1g100.1g4.2g
Arvot/100g100g321kcal6.5g7.8g28.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179904