Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g150g255kcal28.5g0g15g0g
Kananmuna kuorineen punnittu94g118kcal10.3g0.3g8.4g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g150g38kcal4.9g4.3g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)150g524kcal19.2g104.4g2.8g4.8g
Vesi, vesijohtovesi 112g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1894kcal126.2g222.2g52.6g11.6g
Valittu annoskoko693g947kcal63.1g111.1g26.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna347g473kcal31.6g55.6g13.2g2.9g
Arvot/100g100g137kcal9.1g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=322908