Haudutettu liha-juurespata

Ruskista lihoja uunivuoassa 250-asteiosessa uunissa 30 min. Kuori ja paloittele juurekset reiluiksi paloiksi.

Ota pata uunista, lisää joukkoon juurekset, pippuri ja pari laakerinlehteä.

Sekoita ainekset, lisä'ä' kiehuvaa vettä niin että lihat ja juurekset peittyvät.

Peitä pata kannella tai foliolla, laske uunin lämpö 100 asteeseen.

Jatka kypsentämistä 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiliha rainbow 600g (Rainbow), annos 100g526g921kcal100g0g57.9g0g
Sipuli 66g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Lanttu 44g13kcal0.4g2g0.1g0.8g
Porkkana 53g17kcal0.3g2.9g0.1g1.3g
Maustepippuri, annos 1g2.2g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1942kcal203g16.2g116.4g6.4g
Valittu annoskoko693g971kcal101.5g8.1g58.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna347g486kcal50.8g4.1g29.1g1.6g
Arvot/100g100g140kcal14.6g1.2g8.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=392718