JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta331g496kcal66.1g0g26.5g0.3g
Vesi153g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Pekoni rasvainen 7.2g27kcal0.9g0g2.7g0g
Olut, alkoholiton Nikolai72g11kcal0.1g2.1g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.9g2.8kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g2g5.7kcal0.6g0.7g0.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g2.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka5.7g4.7kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Hunaja 4.4g15kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1205kcal139.6g30g59.6g6.4g
Valittu annoskoko693g602kcal69.8g15g29.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna347g301kcal34.9g7.5g14.9g1.6g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=405616