Katkarapu-oliivikastike

Freesaa sipulit ja valkosipulit vähässä rasvassa.

Lisää tomaattimurska ja tl sokeria sekä suolaa.

Anna porista hetki ja lisää sitten oliivit ja ketsuppi.

Lisää jäiset katkaravut aivan lopussa, etteivät sitkisty.

Mausteeksi esim basilikaa!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Thelena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora normaalisuolainen (Flora), annos 5g7.5g41kcal0g0g4.5g0g
Katkarapu 56g38kcal8.1g0g0.6g0g
Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro)7.5g13kcal0.1g0.3g1.3g0.3g
Sipuli (kuorittu)112g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 75g149kcal1g1.3g15g3.3g
Sokeri 3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Katkarapu 337g231kcal48.7g0g3.7g0g
Ketsuppi 75g68kcal0.9g14.4g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1386g1210kcal123.6g56.4g51.4g13.6g
Valittu annoskoko693g605kcal61.8g28.2g25.7g6.8g
Annoskoko puolitettuna347g303kcal30.9g14.1g12.9g3.4g
Arvot/100g100g87kcal8.9g4.1g3.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71073