Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2800g505kcal15.7g70g11.2g19.6g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1600g2224kcal304g0g112g0g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)500g1500kcal65g0.5g140g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g680g503kcal30.6g87.7g1.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl800g680kcal11.2g35.2g56g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore80g32kcal2.5g4g0.6g3.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g400g1040kcal120g8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13864g13099kcal1107.4g430.4g763.2g48g
Valittu annoskoko6932g6550kcal553.7g215.2g381.6g24g
Annoskoko puolitettuna3466g3275kcal276.9g107.6g190.8g12g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278