Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu90g113kcal9.9g0.3g8.1g0g
Sokeri 100g406kcal0g99.9g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste100g740kcal0g0g82g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g30g102kcal3.9g20.3g0.5g1.6g
Tattarijauho, Myllynparas200g680kcal26g135g3.4g10.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4g16kcal0g4g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Rice Dream, riisimaito50g24kcal0g4.7g0.5g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g113g38kcal0.6g7.2g0.7g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1388g4264kcal81.6g548.4g190.4g31.8g
Valittu annoskoko694g2132kcal40.8g274.2g95.2g15.9g
Annoskoko puolitettuna347g1066kcal20.4g137.1g47.6g8g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915