Kukkakaalikeitto

Keitä kukkakaalit nesteessä jossa liemikuutio.

(hienonna kypsät kukkakaalit nesteeseen sauvasekoittimella tmv.)

Lisää sulatejuusto, sekoittele kunnes on liuennut.

Purista valkosipulinkynnet sekaan, mausta valkopippurilla ja kokonaisilla viherpippureilla maun mukaan (viherpippureita kannattaa hieman murskata sormien välissä ennen lisäämistä)

Suurusta maito-vehnäj.

Seoksella ja hauduttele väölillä sekoittaen n.20min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 617 grammaa

Miialiia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 169g41kcal3.1g3.7g0.5g3.9g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g56g141kcal7.9g1.9g11.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 422g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.1g8.1kcal0.3g0.3g0.6g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen28g9kcal0.9g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.2g15kcal0.4g3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1388g451kcal27g24.2g25.2g8.4g
Valittu annoskoko694g225kcal13.5g12.1g12.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna347g113kcal6.8g6.1g6.3g2.1g
Arvot/100g100g33kcal1.9g1.7g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=265607