Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 175g333kcal30.2g9.7g19.1g1g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi88g8.8kcal1.3g1.3g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)88g140kcal7g3.5g11.4g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g162g57kcal1.6g11g0.8g2.3g
Becel juokseva, annos 10g6.6g43kcal0g0g4.9g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g175g578kcal21g113.8g3.3g15.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g2319kcal122.2g278.6g79g38.2g
Valittu annoskoko695g1159kcal61.1g139.3g39.5g19.1g
Annoskoko puolitettuna347g580kcal30.6g69.7g19.8g9.6g
Arvot/100g100g167kcal8.8g20g5.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007