Parsakeitto

Kuori parsat, keitä ne kaikkien ainesten kanssa pehmeiksi.

Soseuta tehosekoittemella tasaiseksi.

Paseeraa siivilän läpi kahdesti ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 160g482kcal0.2g118.6g0g0g
Ruokakerma (Flora), annos 250g1333g800kcal13.3g60g53.3g0g
Kasvisliemikuutio 117g357kcal11.1g15.8g27.6g1.9g
Parsa 5333g826kcal68.3g64g10.7g80g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g4932kcal185.8g516.8g183.2g163.8g
Valittu annoskoko6944g2466kcal92.9g258.4g91.6g81.9g
Annoskoko puolitettuna3472g1233kcal46.5g129.2g45.8g41g
Arvot/100g100g36kcal1.3g3.7g1.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175894