Thai-kana

Leikkaa kanafileet suikaleiksi ja marinoi kalakastikkeen ja valkosipulin kera 15 minuuttia.

Leikkaa sipuli suikaleiksi.

Freesaa herneitä öljyssä pari minuuttia ja lisää sipuli ja curry, anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kookosmaito ja kasvisliemikuutio.

Anna hautua viitisen minuuttia.

Lisää kanasuikaleet ja anna hautua kypsäksi.

Purista liemeen sitruunamehua ja tarkista suola.

Juuri ennen tarjoamista rymäytä päälle hienonnettua korianteria.

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee, 2 kpl, Lidl2715g3149kcal591.9g0g86.9g0g
Sipuli (kuorittu)479g129kcal6.2g23g1g8.1g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g230g334kcal13.6g71.1g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Herne 639g440kcal32.3g59.8g2.6g19.8g
Kasvisliemikuutio 35g107kcal3.3g4.7g8.3g0.6g
Korianteri, tuore, annos 20g64g13kcal1.3g2.6g0.3g1.9g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 64g14kcal0.2g1g0g0.1g
Rypsiöljy 128g1130kcal0g0g127.8g0g
Sokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Kookosmaito (pirkka) (annos 400g)2555g4600kcal51.1g127.8g434.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g20000kcal1402.8g618.2g1323.2g61.8g
Valittu annoskoko6944g10000kcal701.4g309.1g661.6g30.9g
Annoskoko puolitettuna3472g5000kcal350.7g154.6g330.8g15.5g
Arvot/100g100g144kcal10.1g4.5g9.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176729