Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1120g202kcal6.3g28g4.5g7.8g
Purjosipuli700g133kcal12.6g16.8g1.4g14.7g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1036g363kcal10.4g70.4g5.2g14.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Suola, annos 3g8.4g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P700g420kcal7g31.5g28g4.2g
Kiinankaali 560g112kcal8.7g12.6g1.7g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g2520kcal93.4g327.4g82.2g96g
Valittu annoskoko6944g1260kcal46.7g163.7g41.1g48g
Annoskoko puolitettuna3472g630kcal23.4g81.9g20.6g24g
Arvot/100g100g18kcal0.7g2.4g0.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268441