Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow801g2258kcal143.3g508.5g7.2g80.1g
Palvikinkku HK 3%961g961kcal173g4.8g28.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)561g897kcal15.1g15.1g84.1g0g
Vesi4004g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.5g13kcal0.4g0.3g1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow21g54kcal2.1g2.1g4.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g8693kcal677.6g1127.6g253g187.4g
Valittu annoskoko6944g4347kcal338.8g563.8g126.5g93.7g
Annoskoko puolitettuna3472g2173kcal169.4g281.9g63.3g46.9g
Arvot/100g100g63kcal4.9g8.1g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281380