Peuraspagulettokastike

1. Jauhelihat ruskeaksi.

2. Valkosipuli ja porkkana raasteena joukkoon.

3. Paseeratut ja pyre tomaatit purkista / tölkistä.

4. Liemikuutiot

5. Mausteet

Ja tämähän oli tehty jämistä, sipulia olis tarvinnut lisäksi, mutta sitä ei ollut.

Porkkanaakin saa laittaa enemmän tuohon lihamäärään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Jannet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuran liha (Tuore liha), annos 100g2241g2734kcal502g0g79.6g0g
Porkkana 280g92kcal1.7g15.6g0.6g7.1g
Valkosipuli 50g55kcal4g8.2g0.3g1.1g
Fond du chef beef (Knorr), annos 500g1401g70kcal2.2g2.7g5.6g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi31g86kcal2.8g2.2g7.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2801g700kcal36.4g117.6g5.6g0g
Basilika, tuore 70g19kcal2.2g0.7g0.6g1.1g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Oregano, kuivattu 28g86kcal3.1g6.1g2.9g12g
Oliiviöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g8256kcal1111.8g317g261.6g51.2g
Valittu annoskoko6944g4128kcal555.9g158.5g130.8g25.6g
Annoskoko puolitettuna3472g2064kcal278g79.3g65.4g12.8g
Arvot/100g100g60kcal8g2.3g1.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=305234