Jauhelihapizza

Tee pizzapohja ja kastike ohjeiden mukaan ja päällystä juustolla.

Paista 225 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes juusto on hivenen ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g87g53kcal11.4g1g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 698g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1134g3892kcal115.6g794g13.6g39.7g
Oliiviöljy 49g432kcal0g0g48.9g0g
Suola, annos 3g84g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)174g47kcal2.3g8.3g0.3g2.9g
Oliiviöljy 18g154kcal0g0g17.5g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2094g2911kcal397.9g0g146.6g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g1734g607kcal17.3g112.7g8.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g873g3141kcal244.3g17.5g235.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g22475kcal1577.6g1867g943g85.2g
Valittu annoskoko6944g11237kcal788.8g933.5g471.5g42.6g
Annoskoko puolitettuna3472g5619kcal394.4g466.8g235.8g21.3g
Arvot/100g100g162kcal11.4g13.4g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396418