Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g604g2355kcal0g591.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 302g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g6038g1751kcal54.3g326.1g24.2g138.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g8212kcal108.6g1835.6g48.4g277.8g
Valittu annoskoko6944g4106kcal54.3g917.8g24.2g138.9g
Annoskoko puolitettuna3472g2053kcal27.2g458.9g12.1g69.5g
Arvot/100g100g59kcal0.8g13.2g0.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437325