Hirvikäristys perinteinen

Ruskista ensin voi paistinpannulla, lisää sitten lihapalat ja ruskista ne. Lisää pannuun tai pataan lihalle kaveriksi sipuli , maustepippuria maun mukaan ja kypsennä kypsäksi välillä hämmentäen.

Viimeiseksi lisätään suola.

Maku tarkistetaan.

Nesteeksi voit lisätä vettä tai vichyä mutta maku muuttuu.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 5611g6306kcal1185.7g0g168.3g0g
Voi 561g4071kcal6.7g2.2g456.2g0g
Sipuli 701g212kcal8.8g33.7g1.4g11.9g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13888g21177kcal2402.4g71.8g1251.8g23.8g
Valittu annoskoko6944g10589kcal1201.2g35.9g625.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna3472g5294kcal600.6g18g313g6g
Arvot/100g100g153kcal17.3g0.5g9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76196