Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1801g2024kcal380.6g0g54g0g
Sipuli (kuorittu)901g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Paprika punainen 1126g330kcal10.6g50.7g4.5g21.4g
Porkkana 901g294kcal5.6g50.1g1.8g23g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)901g360kcal9.9g64.8g4.5g12.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g135g621kcal0.7g0.7g68.9g0.1g
Flora ruoka kevyt & paksu1126g675kcal11.3g50.7g45g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow59g152kcal5.9g5.9g11.7g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13896g9401kcal872.6g532.2g384.4g146.6g
Valittu annoskoko6948g4701kcal436.3g266.1g192.2g73.3g
Annoskoko puolitettuna3474g2350kcal218.2g133.1g96.1g36.7g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752