Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Anna pakastetaikinan sulaa jääkaapissa.

Taputtele taikina piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Anna levätä jääkaapissa 1/2 tuntia.

Pistele taikinapohja haarukalla ja taita reunojen tueksi foliosuikaleet.

Paista 225 asteessa alatasolla 10 min.
Poista foliosuikaleet, levitä pesto pohjalle.

Lisää vuohenjuusto nokareina, ripottele silputtua basilikaa ja valkosipulia (0,5dl) päälle.

Levitä ohuet tomaattiviipaleet limittäin pinnalle.

Pirskota mausteeksi balsamicoa ja ripauta suolaa, rouhittua pippuria ja sokeria tai hunajaa sekä tilkka öljyä.

Voit ripotella päälle pinjansiemeniä.

Paista 225 asteessa 15-20 min. Lisää halutessasi pinnalle koristeeksi basilikanlehtiä ja mustia oliiveja.

Alkuperäinen tarkka resepti löytyy osoitteesta www. maku.

fi/reseptit, tähän on vähän vaikea laittaa kaikkea tarkasti!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Promise1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt piirakkataikina (Kymppi), annos 400g249g598kcal17.2g95.5g15.7g7.5g
Vuohenjuusto President 10%94g179kcal22.4g1.9g9.3g0g
Basilika, tuore62g25kcal1.9g3.1g0.5g2.4g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g249g51kcal1.5g9.5g0.7g3.5g
Balsamico-kastike (Wishbone), annos 20g6.2g10kcal0g0.6g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Pestokastike, yrttikastike 25g122kcal2g0.4g12.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g2039kcal91g224g85.6g29g
Valittu annoskoko695g1020kcal45.5g112g42.8g14.5g
Annoskoko puolitettuna347g510kcal22.8g56g21.4g7.3g
Arvot/100g100g147kcal6.5g16.1g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59511