Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra501g401kcal85.2g5g5g0g
Voi 63g454kcal0.7g0.3g50.9g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g25g146kcal5.5g2.4g12.7g2.6g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g38g215kcal6.6g2.6g18.6g4.4g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g2628kcal213.2g21g188.6g14g
Valittu annoskoko695g1314kcal106.6g10.5g94.3g7g
Annoskoko puolitettuna348g657kcal53.3g5.3g47.2g3.5g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136