Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 100g148kcal21.5g0g6.8g0g
Vesi276g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 100g30kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Kidneypapu keitetty 100g58g55kcal4g8.4g0.3g4g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g58g55kcal4g8.6g0.6g4.6g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 100g34kcal1.1g5.4g0.2g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g709kcal62.4g55.4g23.8g26.8g
Valittu annoskoko695g355kcal31.2g27.7g11.9g13.4g
Annoskoko puolitettuna348g177kcal15.6g13.9g6g6.7g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=71179