Punainen linssipata

Kuullota sipulit öljytilkassa.

Lisää huuhdotut linssit ja paahda, sitten vesi, liemikuutio ja tomaattimurska (yrtti tai valkosipuli).

Anna hautua 15-20 min. Lopuksi lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta yrteillä esim.

oregano, basilika ym. Itse lisään hyppysellisen kuivattua lehitkaalia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green94g305kcal22.5g46g0.9g11.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g232g81kcal2.3g15.8g1.2g3.2g
Kasvisliemikuutio vähäras. (Maggi)0g0kcal0g0g0g0g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha63g104kcal11.9g0g6.3g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Lehtikaali 25g10kcal0.9g1g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1017kcal76g128.6g17.4g31g
Valittu annoskoko695g509kcal38g64.3g8.7g15.5g
Annoskoko puolitettuna348g254kcal19g32.2g4.4g7.8g
Arvot/100g100g73kcal5.5g9.3g1.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90012