Tonnikalasalaatti

- Keitä makaronit, kaada vesi pois, lisää jäiset vihannekset, hetken päästä suikaloitu omena ja tonnikalapalat, sekoita.

- Kaada tonnikalapurkin liemi kulhoon.

Lisää purjosipuli silppu, puserra joukkoon valkosipulin kynsi, lisää valkoviinietikka, pippuria myllystä, sekoita.

Lisää muut salaattiaineet kulhoon, sekoita
- Revi salaatin lehtiä lautaselle, laita päälle tonnikalasalaattia.

- Voit lisätä sulatettuja katkarapuja tai keitettyä kananmunaa annokseen.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 100g106kcal4g19.4g0.9g1.7g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 167g172kcal5.8g30g1.8g4.8g
Salaatti, jäävuori tuore83g8.3kcal0.9g0.7g0.2g0.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)6.7g1.3kcal0g0.4g0g0g
Tonnikala vedessä 154g161kcal34.6g0g2.3g0g
Purjosipuli 58g13kcal1.1g1.4g0.1g1.2g
Omena, keskikokoinen 200g117g40kcal0.2g8.3g0.4g2.1g
Persilja 8.3g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1009kcal93.4g120.6g11.4g22.6g
Valittu annoskoko695g505kcal46.7g60.3g5.7g11.3g
Annoskoko puolitettuna348g252kcal23.4g30.2g2.9g5.7g
Arvot/100g100g73kcal6.7g8.7g0.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98211