Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Valkosipuli 2.8g3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu8.4g6.7kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Rypsiöljy 32g279kcal0g0g31.5g0g
Currytahna punainen (Pirkka)5.6g15kcal0.1g0.5g1.3g0g
Tomaattimurska 281g83kcal1.6g14.9g0.6g5.3g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 8.4g28kcal0.2g0.3g3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g11g2.2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Katkarapu 281g192kcal40.6g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1247kcal87.6g41.6g79.6g13.8g
Valittu annoskoko695g623kcal43.8g20.8g39.8g6.9g
Annoskoko puolitettuna348g312kcal21.9g10.4g19.9g3.5g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228