Tomaatti-jauheliha pasta

Ruskista jauheliha oliiviöljyssä ja lisää lihaliemi.

Nosta jauheliha sivuun ja ruskista pannulla sipulit ja kesäkurpitsa.

Lisää kasvisten sekaan pilkottu tuore tomaatti ja tomaattimurska sekä 0,5 dl vettä.

Lisää ruskistettu jauheliha.

Mausta ruokosokerilla, kuivatulla basilikalla ja oreganolla.

Lisää keitetty cappelli -pasta ja sekoita.

Tarjoile parmesan raasteen tai raejuuston ja salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Sarikki82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy (Knossoscretanfood), annos 100g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli 55g17kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 109g20kcal0.6g2.7g0.4g0.8g
Tomaatti 53g12kcal0.3g1.8g0.2g0.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 1.5g4.4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Ruokosokeri1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g112g371kcal18g69.7g2.2g6.7g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 187g55kcal1g9.9g0.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1546kcal99.2g178.8g44.6g25.6g
Valittu annoskoko695g773kcal49.6g89.4g22.3g12.8g
Annoskoko puolitettuna348g387kcal24.8g44.7g11.2g6.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g12.9g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118413