Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g405g114kcal4.5g19.5g1.6g12.2g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g169g321kcal25.3g0g25.3g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g70g42kcal0.7g3.2g2.8g0.4g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g45g34kcal8.1g0.2g0.5g0g
Auringonkukkaöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1390g1120kcal77.2g45.8g71.6g25.2g
Valittu annoskoko695g560kcal38.6g22.9g35.8g12.6g
Annoskoko puolitettuna348g280kcal19.3g11.5g17.9g6.3g
Arvot/100g100g81kcal5.6g3.3g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172789