Peltileipä

Liota hiiva, suola ja sokeri lämpimään (40*c) veteen, lisää leseet ja anna turvota hetki.

Sekoita jauhot puuhaarukalla, taikina saa olla vähän normitaikinaa löysempää.

Kohota tunti.

Kaada taikina pellille ja taputtele tasaiseksi.

Kohota 15 min.
Paista 250* 15 min.
Laske lämpö 125* ja jatka paistamista 20-25min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi325g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g5.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnälese 25g57kcal3.3g3.9g1.1g9.4g
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1391g2442kcal72.8g486.8g10g41.6g
Valittu annoskoko696g1221kcal36.4g243.4g5g20.8g
Annoskoko puolitettuna348g610kcal18.2g121.7g2.5g10.4g
Arvot/100g100g176kcal5.2g35g0.7g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=391248