Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali450g95kcal5.4g15.3g0.9g9.4g
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.6g0.6g1.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1130kcal83g35.6g72.6g20.4g
Valittu annoskoko696g565kcal41.5g17.8g36.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna348g283kcal20.8g8.9g18.2g5.1g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188213