Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g524g126kcal6.3g17.8g1g11g
Oliiviöljy 40g357kcal0g0g40.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original30g21kcal1.2g2.4g0.9g0.9g
Valkoviinietikka (Rajamäen)30g6kcal0g1.9g0g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g1059kcal17.8g50g84.8g24.6g
Valittu annoskoko696g530kcal8.9g25g42.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna348g265kcal4.5g12.5g21.2g6.2g
Arvot/100g100g76kcal1.3g3.6g6.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318