Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g151g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 139g476kcal14.1g97g1.7g4.9g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%72g159kcal2.2g3.6g14.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 60g28kcal1.8g2.9g0.9g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Sokeri 18g73kcal0g18.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g18g132kcal0.2g0.2g14.5g0g
Mansikkahillo 151g341kcal0.8g81.3g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g2725kcal55.4g435.2g77.2g12.6g
Valittu annoskoko696g1363kcal27.7g217.6g38.6g6.3g
Annoskoko puolitettuna348g681kcal13.9g108.8g19.3g3.2g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262