Helppo mustikkapiirakka

Sulata margariini.

Sekoita jäähtyneeseen rasvaan sokeri ja kananmuna hyvin.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.

Voitele piirakkavuoka ja levitä taikina pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen aineet keskenään ja lisää pohjaan.

Ripottele perunajauhoissa kieritetyt mustikat täytteen päälle.

Paista 175* n. 40min.

Täyte
1prk kevyttäkermaviiliä
0.5dl sokeria
1 kananmuna
1,5tl vaniljasokeria
200g mustikoita

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen100g716kcal0g0g79.6g0g
Sokeri 56g229kcal0g56.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)66g84kcal7.3g0.2g6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 129g444kcal13.2g90.5g1.6g4.5g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 133g85kcal4.2g6.4g4.6g0g
Sokeri 28g114kcal0g28.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 37g52kcal4.6g0.1g3.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g4.9g0g0g
Mustikka metsä- 133g58kcal0.7g8.5g0.8g4.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 6.3g21kcal0g5.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g3658kcal60.4g403g192.6g18g
Valittu annoskoko696g1829kcal30.2g201.5g96.3g9g
Annoskoko puolitettuna348g915kcal15.1g100.8g48.2g4.5g
Arvot/100g100g263kcal4.3g29g13.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126206