Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 113g459kcal0g112.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 80g100kcal8.8g0.2g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Vehnälese 6.7g15kcal0.9g1g0.3g2.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.7g24kcal0.2g5.3g0.2g0g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.3g13kcal0g3.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl67g599kcal0g0g66.5g0g
Porkkanaraaste 200g200g54kcal1.2g10.6g0.4g5g
Tomusokeri 1dl=60g50g200kcal0g49.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.7g11kcal0g2.6g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 100g288kcal11g3g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g3981kcal57.8g471g202.6g19.6g
Valittu annoskoko696g1991kcal28.9g235.5g101.3g9.8g
Annoskoko puolitettuna348g995kcal14.5g117.8g50.7g4.9g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696