Maapähkinäsuklaajuustokakku

Kuumenna uuni 175 Asteeseen

Pohja:
Murenna Keksit, Suklaa, Maapähkinät ja sekoita voi joukkoon tehosekoittimessa.

Painele seos 23cm kakkuvuoan pohjalle ja laita kakkupohja jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.

Täyte:
Sekoita Tuorejuusto, kananmunat, kananmunankeltuaiset, sokeri, kermaviili ja maapähkinävoi tasaiseksi massaksi ja kaada täyte kakkupohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi.

Laita kakku uuniin n.50min kunnes kakun päällystä on jähmettynyt
Ota kakku uunista päällystän tekemisen ajaksi
Päällystä:
Sekoita kermaviili, maitosuklaa ja fariinisokeri kattilassa ja lämmitä miedolla lämmöllä kunnes suklaa on sulanut seokseen.

Lusikoi päällystä kakun päälle varovasti tasaiseksi kerrokseski ja laita kakku takaisin uuniin n.10min.

Anna kakun jäähtyä ja jähmettyä yön yli jääkaapissa.

Recipe by Nigella Lawson
Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Juspa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g67g300kcal5.1g45.3g10.7g2.4g
Suolapähkinä, taffel17g107kcal4.7g2.3g8.8g1.2g
Suklaa tumma 33g172kcal1.3g17.7g10.3g1.8g
Voi 17g121kcal0.2g0.1g13.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 13 % 167g278kcal12.5g6.7g21.7g4.3g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g58g75kcal7.6g0.2g4.8g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 20g57kcal3.1g0g5g0g
Sokeri 67g271kcal0g66.6g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 42g27kcal1.3g2g1.5g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g83g482kcal24.7g9.7g38.3g7.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 83g53kcal2.7g4g2.9g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen33g182kcal3.7g16.3g11g0.5g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g10g39kcal0g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g4327kcal133.8g361.2g257g34.6g
Valittu annoskoko696g2163kcal66.9g180.6g128.5g17.3g
Annoskoko puolitettuna348g1082kcal33.5g90.3g64.3g8.7g
Arvot/100g100g311kcal9.6g25.9g18.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=327882