Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g75g53kcal9g3g0.4g0g
Rypsiöljy 50g444kcal0g0g50.3g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g402g1347kcal55.5g257.7g9.2g24.1g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g40g141kcal10.5g1g10.9g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g20g43kcal4g1.2g2.4g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g20g18kcal3.2g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g4117kcal165.2g531.8g147.6g48.2g
Valittu annoskoko696g2059kcal82.6g265.9g73.8g24.1g
Annoskoko puolitettuna348g1029kcal41.3g133g36.9g12.1g
Arvot/100g100g296kcal11.9g38.2g10.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345149