Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 76g549kcal0.9g0.3g61.5g0g
Sokeri 32g131kcal0g32.1g0g0g
Kaurahiutale 61g227kcal8.8g34.5g4.4g6.1g
Vehnäjauho, sunnuntai74g258kcal8.9g52.4g1.5g2.2g
Mansikka, Tuore378g163kcal1.9g31.8g0.8g7.2g
Valkosuklaa panda, levy 130g76g423kcal6.4g41.6g25.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g3499kcal53.8g385.4g187.8g31g
Valittu annoskoko696g1750kcal26.9g192.7g93.9g15.5g
Annoskoko puolitettuna348g875kcal13.5g96.4g47g7.8g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569