Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g183g505kcal3.3g136.8g0.3g12.2g
Saksanpähkinä 406g2758kcal59.6g13.4g264.4g64.5g
Kookoshiutale 71g469kcal5.8g4.5g45.8g11.6g
Hunaja 30g101kcal0.2g24.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.1g15kcal0.1g3.2g0.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g7695kcal138g365g621.2g176.6g
Valittu annoskoko696g3848kcal69g182.5g310.6g88.3g
Annoskoko puolitettuna348g1924kcal34.5g91.3g155.3g44.2g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=364742