Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 50g8kcal1.1g0.2g0.2g0.8g
Paprika punainen 120g35kcal1.1g5.4g0.5g2.3g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g15g17kcal0.1g3.7g0g0g
Sipuli (kuorittu)115g31kcal1.5g5.5g0.2g2g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)200g160kcal33.2g0g2g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl125g150kcal4.2g4.5g12.5g0g
Tomaatti 65g15kcal0.4g2.2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g838kcal83.8g44.2g31.2g12g
Valittu annoskoko696g419kcal41.9g22.1g15.6g6g
Annoskoko puolitettuna348g210kcal21g11.1g7.8g3g
Arvot/100g100g60kcal6g3.2g2.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239