Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Papu valkoinen, keitetty 100g108kcal8.4g14g0.4g7g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 50g159kcal12.2g22.9g1g4.5g
Tomaattimurska 200g59kcal1.1g10.6g0.4g3.8g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Rajah Mild Curry Paste (10g)10g14kcal0.4g0.9g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.8g33kcal0g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g808kcal47.2g106.4g13.4g33.6g
Valittu annoskoko696g404kcal23.6g53.2g6.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna348g202kcal11.8g26.6g3.4g8.4g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.6g1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139829