Tomaattinen kalakeitto

Kuumenna vesi kiehuvaksi.

Lisää kalaliemikuutio.

Kuori ja kuutioi perunat.

Lisää perunat kalaliemeen kiehumaan.

Keitä 5 minuuttia.

Lisää keittojuurekset.

Anna kiehua 10 minuuttia.

Lisää jäiset kalakuutiot ja keitä hiljalleen 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, halkaistut kirsikkatomaatit, jäiset katkaravut, ruohosipuli, suola ja pippuri.

Kuumenna, mutta älä kiehuta etteivät katkaravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 557 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g8.7g11kcal0.4g1.9g0.2g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g156g94kcal2.3g20.3g0.2g1.4g
Keittojuures, Pirkka63g16kcal0.6g2.8g0.2g0g
Pirkka kalakuutiot (Pirkka), annos 300g94g86kcal17.8g0g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka22g18kcal0.7g4.2g0.2g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen39g7.8kcal0.2g1.5g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Pirkka isot katkaravut 180g56g37kcal8.4g0g0.4g0g
Ruohosipuli, tuore6.2g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g545kcal61g62g4.4g5g
Valittu annoskoko696g272kcal30.5g31g2.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna348g136kcal15.3g15.5g1.1g1.3g
Arvot/100g100g39kcal4.4g4.5g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323514