Marmeladin tomaattikeitto

Sipuli silputaan ja kaikki ainekset kattilaan.

Keitetään 15 min. Basilika vasta kypsän keiton joukkoon.

Tarjoillaan kevyttuorejuuston kanssa.

Veden määrää voi säätää sen mukaan, kuinka voimakkaan makuista keittoa haluaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marmeladi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g200g46kcal2.8g6.8g0.8g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g20g19kcal0.8g3.4g0g1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Chili paprika punainen4.9g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Soijakastike 9g5.4kcal0.5g0.9g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7.5g12kcal1.3g1.6g0.1g0.1g
Basilika, tuore2.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g215kcal12.6g35.2g2g4.2g
Valittu annoskoko696g108kcal6.3g17.6g1g2.1g
Annoskoko puolitettuna348g54kcal3.2g8.8g0.5g1.1g
Arvot/100g100g15kcal0.9g2.5g0.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=465941