Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g437g87kcal2.6g16.6g1.3g26.2g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g175g589kcal21.8g117.5g3.5g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g1620kcal51.8g276.6g34.2g75.8g
Valittu annoskoko697g810kcal25.9g138.3g17.1g37.9g
Annoskoko puolitettuna348g405kcal13g69.2g8.6g19g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828