Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g153g261kcal30.6g0g15.3g0g
Peruna, uusi 114g89kcal1.9g18.3g0.2g1.1g
Sipuli kuivattu 4.4g12kcal0.5g1.5g0.1g1.5g
Keittojuurekset, apetit88g23kcal0.8g4.2g0.3g2g
Vesi, vesijohtovesi 328g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.8g12kcal0.3g0.4g1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g3.3g11kcal0.3g1.6g0.3g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1393g813kcal68.8g52g34.4g9.8g
Valittu annoskoko697g407kcal34.4g26g17.2g4.9g
Annoskoko puolitettuna348g203kcal17.2g13g8.6g2.5g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386125